martes, 30 de diciembre de 2008

EL CAOS DE DELHI








Namaste xavals i xavales! Despres d'un parell d'hores d'avions i aeroports, per fi hem arribat al caos: Delhi.
Pensavem que no hi havia sol, hi havia una miqueta de boira, pero era la merda que sura per l'aire...despres un taxista (amb un cotxe i una conduccio que no es pot explicar, s'ha de viure) ens va deixar en aquest carrer, el Main Bazar, que vegeu a les fotos. Entre vaques, brutor,rickshaws, bicicletes, indios agobiants perseguint-nos...vam trobar el nostre "hotel". Havia estat una odisea pero encara ens esperava lo millor, pel centre a Conaught Place, ens van intentar timar uns 10 o 11 indios...un darrere l'altre. Era impossible que Carles i jo poguessim parlar ni 30 segons seguits. PACIENCIA, es el que cal aqui!
Avui de mati per fi hem aconseguit arribar a l'autentica oficina de venta de tiquets a l'estacio (hi ha unes 100 oficines que diuen ser oficials) i ara ,despres de fotremos un bon dinaret indio (encara no anem de cagaleres) i una volteta pel barri, ens anam a passar el cap d'any fora d'aquesta bogeria de ciutat on constantment sonen els pitos o tens el perill constant de morir atropellat per bicis, tuc tucs, taxis, carros, vaques...Proxima parada Haridwar! Ja us contarem que trobam...Salut i si no parlam abans bon any nou per tots i totes!!!

15 comentarios:

Bibi dijo...

EI!!!! FELIÇ ANY NOU! MOLTES BESADES I DISFRUTEU COM A BOJOS DEL VIATGE!
BIBI

paquijordi dijo...

Aquest viatge pinta molt be, emocionant ( Tu Carles no tindras problema amb la paciencia amb els indios, despres de aguantar en Miquel, je, je...). Esperem que tingue-ho un gran cap d´any. Ja anirem seguin les vostres aventures.
Un petonet. Paqui i Jordi

mery jow dijo...

HOLA COLEGUIS: HEM FEIS UNA MICA DE POR ENTRE TANTA VACA I TANT DE CARRETÓ. ARA QUE US HE VIST SANS I CONDRETS ESTIC UNA MICA MÉS TRANQUIL.LA. UNA BESADA MOLT FORTA PER A TOTS DOS I ...FELIÇ 2009!

MERY MARTIN dijo...

Hello guys!!! Quina emoció i enveja em donau... Lo siento Carles pero me parece rarísimo verte entre tanta vaca jajajaaj! Eli tú sembles més de l'ambientillo jejeje! Estiré al loro de les vostres andances, tinc ganes de conèixer la Índia de la vostra mà. A passar-ho genial i fer moltes fotos que ens pugueu donar el "toston" en arribar a s'illa.
Una abraçada enorme i bona entrada d'any, ho fareu abans que nosaltres eeeh!!!!
Muaaaaaaaaaaaa

mikel dijo...

Uep, com anam!! Veig que això de l'India no va ser una inocentada! Quina enveja que em feis, segur que vos ho passeu molt bé!! Unaabraçada molt forta i vius!
A la, a laa, a la lusssssz!!!

paco dijo...

Elisabet i Carles,venim de Begis on hem passat el Cap d'Any amb Ernest,Inma i les netes.Montanyes envoltades de boira,un gran silenci trencat per la remor del riu i...cap rastre huma...el mateix que a Delhi...no? BON ANY I BON VIATGE. PACO I AMELIA

Josep Lluís Roig dijo...

Ei, que has fet un pacte amb el diable???? Estàs igualeta que quan et feia classe, i d'això ja fa un milió d'anys!!!!! Molts records a les diarrees i altres animalets afectuosos (vaques incloses)!

Unknown dijo...

ola eli donde estas. ane

Hola Eli y Cia. no te preocupes por el trafico, recuerda que en realidad todo viaje es un viaje interior por lo tanto creo que no te pueden atropellar, de todas formas es una teoria que aun no esta comprobada. Gabi

Anónimo dijo...

Ei ei ei FELIÇ ANY NOU espero que ens esteu contant la veritat i que vos ho passeu bé, em donau molta enveja, pero sana!!

No estaria mal que vos gravessiu per aportar comentaris personals així tb seria un excusa per a matar temps en trajectes llargs i voreusles cares.

Bsts i no torneu fins el dia que heu avisat, així voldrà dir que vos ho passeu bé i tot està perfecte.

jops, Tere snif muaaaa

Cesc dijo...

Despres de la nostra telefonada he visitat el vall i la ciutat de Pokhara...a l'oritzo els cims de Dhaulagiri,Manaslu i el Anapurna.La ciutat vella(Bagar)i les catarates de Patala Chango mereixen una visita...com pugueu comprobar ,a la meua manera ,vaig fent un seguiment del vostre viatge...pero no es el mateix... viatjar d'aquesta manera es com menjar-se un rosego de pa dur i a mes a mes sense companatge.Ens alegrem de que rulen be les coses.Cuide-vos i seguiu el ritme pausat d'eixa gent.Namste!! Amelia i Paco

Unknown dijo...

Hola xiquets! Nosaltres ja hem tornat al cole. Quina enveja que em feu!
Cuideu-vos molt i aprofiteu el viatge!!! Maria

Cesc dijo...

Com al conte,seguim el rastre de les"molletes" de pa que aneu deixant-nos per el vostre cami...Gorakpur,Sinauli,Borihawa,Pokhara...Ens alegra rebre els vostres comentaris al blog i les vostres fotos´, d'eixa manera ,seguim les vostres petjades.Aci ens arribat una onada de fred,mitja peninsula esta cuberta de neu..fins i tot Mallorca.Tal vegada.en aquests moments,als peus de la serralada del Himalaya tingau unes temperatures mes suaus.Ahir hem estat a Alzira,en casa de Maria i Ferrand.Hem dinat junts i hem passat tota la vesprada xerrant el voltant de la ximeneia.Paula i Maria(la germana de Sarai)te envien records.Respecte a les teues nebodes continuen tan dolces com sempre(per a menjar-se-les!!)Tornant al Nepal...ens alegra vore com esteu gaudint del viatge.Anoteu les receptes de cuina mes interesants...igual hem decedeixc a obrir una "tasca" de especialitats Hindu-nepalis...aixo en donaria l'escusa de anar a eixa regio per obtindre els ingredients "IN SITU".Malgrat la distancia,esperem que el vent,com les "banderoles" tibetanes,us faja arribar els nostres besos.`Namaste Carles,namaste Elisabet.Amelia i Paco

ruth dijo...

hola guapets!!! Acabe de descubrir com fer un comentari!!!. Fins ara he anat llegint les vostres peripècies, mareeee!! quines aventures!!!! Bueno xiquets , continuarem en contacte. Molts d'anys i Bons.
Besets!!
Per cert, este dissabte varem estar al poble de Carles, en la flower Power, molt divertit!!!

luismi dijo...

ei pareja, que valla tela menudo pedazo de viaje, la vida es pa 4, a disfrutar de la vida compañeros, voy siguiendo vuestro viajecito, que nada feliz año y ya me contareis, salud, si podeis podeis echar humo con el charas, os lo recomiendo, no se si se escribe asi, bueno que salud compañeros.

Unknown dijo...

També estem seguint estes histories apasionants desde Valdemoro. No acabes mai de sorpendrert les coses que hui en dia pots trobar per a comunicarte amb els que més vols. Un viatje molt apasionant...Que enveja...més sana. Un abraç molt fort per als dos. Ana, Vicent i Sara.